Actueel

Keramische wand Daniel den Hoed Door de afbraak van de Daniel den Hoed kliniek in Rotterdam Zuid dreigde ook de keramische wand die Ger van Iersel daar maakte in het begin van de jaren zestig verloren te gaan. Dankzij inspanningen van de stichting Heemschut is er een nieuwe plek voor dit kunstwerk gevonden in nieuwbouw op de plaats van het Zuiderziekenhuis. In maart 2021 is het tegeltableau door Arno van Sabben deskundig verwijderd.
Herplaatsing plastiek Wilde Ganzen Op 18 juli 2017 is een metaalplastiek uit 1967 herplaatst in het gebouw van de stichting Wilde Ganzen in Hilversum. Dit kunstwerk was oorspronkelijk ook voor de Wilde Ganzen gemaakt, waarschijnlijk voor het tienjarig jubileum. Zie het artikel in de Gooi en Eembode van 20 juli "Verloren geraakt beeld weer terug op het oude nest".
RVS raam In het voormalige RVS-kantoor in de Westerstraat in Rotterdam bevond zich een glas-in-beton raam ontworpen door Louis van Roode dat na diens dood is afgemaakt door Ger van Iersel. Hoe dit kunstwerk eerst in Den Haag en later in Zwolle terechtkwam is boeiend beschreven door Geert Lebbing in een publicatie op isuu https://issuu.com/geertswil/docs/ab12_a4pag_1 RVSartikel
Gaten in de muur Op 4 juni 2016 ging in Kriterion Rotterdam de film "Gaten in de muur" van Jan Dirk Schouten in premiere. De film gaat over de relatie tussen architecten en kunstenaars in de wederopbouw van Rotterdam en bevat fragmenten van een interview met Ger van Iersel, o.a. over de totstandkoming van het Pauluskerkraam. De film vormt ook een aanvulling op het boek van Siebe Thissen "Beelden, stadsverfraaiing in Rotterdam sinds 1940". Meer informatie op de site BKOR van het CBK Rotterdam.
Initiatief herplaatsing Pauluskerkraam Behoud van het Pauluskerkraam dat na afbraak van de Pauluskerk is opgeslagen in een loods in Rotterdam heeft prioriteit. Tot nu toe is het niet gelukt een nieuwe bestemming voor dit iconische werk te vinden.
Herplaatsing kunstwerk Lisse Een rond kunstwerk van keramiek met als thema water heeft bijna 50 jaar als het "zwembadmozaiek" de gevel van het zwembad de Lis in Lisse gesierd. Bij de afbraak van het zwembad in het voorjaar van 2015 is het kunstwerk bewaard gebleven en sinds juli 2015 is het te bewonderen in het sculpturenpark Kasteel Keukenhof. Het kunstwerk voor en na herplaatsing: lissevoorherplaatsingbewerkt lisseherplaatstbewerkt